Over ons

totaalpakket voor jouw interieur

Diegene die al eens een kantoor van t-interim binnenwandelde, een ING-filiaal bezochten of winkelden bij Colruyt, maakte onbewust kennis met het werk van deze firma uit Zonhoven. Je kan bij Accent Interieur terecht voor schilderwerken en voor de volledige afwerking van jouw interieur.
Naast klanten uit de retailsector kloppen ook particulieren en KMO’s aan bij deze firma voor de inrichting van hun woning of pand.

Vliegende start

Kris Cauberghs werkt al 33 jaar in de interieursector. In een vorig leven was hij werfleider bij een schildersbedrijf. Pascal Vermeulen heeft een verleden in de horeca. Hij bekleedde een managementfunctie bij The Lodge Group. Beide heren kwamen elkaar in het professionele leven geregeld tegen. Daarnaast kenden ze elkaar van op en naast het voetbalveld van Koersel Kapelleke. Tussen pot en pint groeide het idee om hun krachten te bundelen. De plannen kregen concrete vorm en op 2 april 2002 stond Accent Interieur in de startblokken. Kris en Pascal startten toen samen met vier schilders. Datzelfde jaar sloten ze af met 15 medewerkers. Ondertussen groeide het team uit tot 26 vaste personeelsleden. Begin Januari 2020 is Accent Interieur een langdurige samenwerking aangegaan met KORAGE Oudsbergen. Beide bedrijven blijven apart functioneren, maar zijn vanaf nu onder hetzelfde virtuele dak gehuisvest.

90% van de job

“Onze medewerkers zijn van onschatbare waarde. De ploegen die naar de projecten gaan, zijn heel goed op elkaar ingespeeld. De juiste teams samenstellen en aansturen, dat is 90% van onze job. We zijn er bewust mee bezig om onze mensen te motiveren en om de sfeer erin te houden. Zo organiseren wij een paar keer per jaar een activiteit buiten het werk. Dat kan een etentje met de partners zijn, een trip naar de Ardennen of een mountainbike-tocht. De citytrip naar Barcelona was één van de toppers. Een aangename manier om hechte banden te smeden. De goede verstandhouding tussen de medewerkers straalt af op onze klanten. We hechten veel waarde aan klantentevredenheid én aan een plezante sfeer op het werk,” aldus Pascal.

De toekomst …

“We zijn erg trots op wat we hebben opgebouwd en waar we nu staan. Sinds onze start in 2002, kennen we jaarlijks een gestage groei. En op de planning staan tal van uitdagende projecten.” vertelt Kris.

“Eind mei 2017 zijn we verhuisd naar onze huidige locatie in Zonhoven. Ons vorig pand barste uit zijn voegen. Nu kunnen we nog beter ons werk vervullen.” besluit Pascal.

Ondertussen zijn we 20 jaar verder en zijn we nog even gedreven en enthousiast. Op 6 mei 2022 hebben we deze verjaardag samen gevierd met onze medewerkers.
Sfeerbeelden te bekijken via facebook.